duminică, 3 februarie 2008

Nascuti Pagasini

Intra in spelunca. Se uita lung in stanga si in dreapta. Apoi actioneaza. Ii fute in cur pe toti, mai putin pe tipul din colt, pana dau in icter, apoi pleaca. Alta spelunca, acelasi ritual. Toata lumea se intreaba cine este acest violator nocturn. Pe la ora 23.30 apare la fata locului comisarul Babirusa. Investigheaza locul si constata ca arma crimei nu e de gasit. In jurul sau doar cadavre cu gaoaza de diametrul unui crater. Unul inca misca. Babirusa fuge spre el . Printre lacrimi acesta exclama:
"-Am hemoroizi!!"
Apoi moare. Comisarul Babirusa e depasit. Se hotaraste sa creeze o disimulare, sa se dea drept gheisa intr-un bar de negri, atragandu-l astfel pe violator la gaozul sa urat mirositor. Babirusa isi indeasa in anus o cursa de prins soareci si se imbraca cu haine de la Kenvelo si Zara pentru a parea cat mai gay. Isi da in gura cu apa din toaleta si porneste spre spelunca. Spelunca se numeste "La purcica desfranata" si este una din cele mai "de fitze spelunci". Se pune la bar si comanda un nectar de nuca si un bivol la capac de WC. La un moment dat, asteptand, fumand mult si consumand tot nectarul din spelunca acesta uita sa-si ia medicamentul. Babirusa era intr-un tratament prelungit cu furazolidon pentru caz deosebit de grav de recto-bursita numita in termeni populari "febra gaozului" sau "buci in flacari".
Bineinteles ca incepe sa traga basini dupa basini, umede si fasaite, transformand localul, practic, intr-o cripta vikinga. Insa calvarul incepe odata cu aparitia unei pete de diaree maro-verzulie pe fundul pantalonilor sai Kenvelo. Din cauza acestui lucru cursa de soareci se declanseaza prinzandu-l pe acesta de scrot cu o forta aproximativ egala cu cea a unei duzini de balene albastre cazand succesiv in capul unui licurici de la o distanta egala cu patratul distantei Venus-Pluton calculata in ani lumina si transformata din raze Gamma in raze Delta.
De durere, acesta isi musca limba si paralizeaza instantaneu pe stanga.
Si cine credeti ca era tipul din colt?
MIRCEA ZARA!!!

Niciun comentariu: