miercuri, 8 aprilie 2009

Stele cazatoare si berbeci in tarc

Tot pe data de 31 februarie anul curent (de la Rayden din tartan), am citit pentru prima oara presa de intins bretonul, fiindca doar cu aproximativ 61 de milisecunde lumina invatasem pe de rost litera ދިވެހިބަސް. Niste colegi din clasa 13-a invatau alfabetul chirilic la Sectia 3, metoda bastonase...pe spinare. Si ce sa vezi? Pe prima pagina erau niste stiri atat de socante ca pe bunul prieten Dan l-am gasit desfigurat ca in The Ring in camara, cu ambele numere din "Infractoarea" si "Dracula" (2000, lacrimi si fecale), in mana, ascuns sub un conglomerat de viermi asezati de mai bine de 2000 de ani pe o Campie de Slana. Fara Chappy!
Braconaj! O ciurda de panduri cu flinte de calibru 58, plus un haiduc split inzestrat cu Uzzi-uri la timpan, conducand in mod eretic un Caddy si purtand apelativul de Tataee, au sfarsit intr-o mlastina cu mocirla si putregai, adusa de ucrainieni de pe insula cu serpi de cauciuc. Vulcanizati!
Acestia vanau timp de 68 de minute niste merinoase, conduse de un berbec columbian cu blana matasoasa si cu o mare afinitate pentru ciupercile halucinogene. De cealalta parte a tarcului berbecul cel mare si frumos zacea sleit de puteri gata de taiere.
Si ce atata galceava, Scorpie Bitch? Doar vin Pastile, ce pula calului troian?

Niciun comentariu: